Firma działa głównie w sektorze B2B oferując swoje produkty firmom z branży spożywczej.
Dżemy
Mrożone owoce mają szerokie zastosowanie w produkcji dżemów, marmolad, powideł i konfitur.
Są naturalnymi składnikami, które poza wartościami odżywczymi i witaminami dostarczają produktowi naturalny kolor i smak.
Przeciery owocowe idealnie nadają się do produktów wymagających gładkiej struktury.
Wsady jogurtowe
Mrożone owoce w całości lub kostkach są niezastąpioną bazą wsadów jogurtowych wpływając na teksturę produktu oraz walory smakowe.
Przeciery owocowe doskonale nadają strukturę produktom oraz charakterystyczne cechy owoców.
Piekarnictwo i cukiernictwo
Zastosowanie mrożonych owoców oraz przecierów owocowych w przemyśle piekarniczo-cukierniczym jako nadzienia lub do dekoracji pozwala na uatrakcyjnienie smaku i wyglądu wytworzonych produktów.
Lody
Mrożone owoce i przeciery owocowe doskonale nadają się w produkcji lodów jako element dekoracyjny, a także nadają kolor i smak produktom mlecznym, zarówno chłodzonym jak i mrożonym.
Soki, napoje oraz smoothies
Przeciery owocowe znakomicie nadają napojom teksturę, smak i owocową tożsamość.